BSNP

Munkaruházat emblémázás

Munkaruházat emblémázás

A munkaruházat a céges imázs része. Nem kérdés tehát, hogy erre áldoznia kell a vállalkozóknak, a cégtulajdonosoknak.
Olykor még plusz megrendelések is múlhatnak azon, hogy milyen a munkaruha minősége, külleme.

A leendő vevők, üzletfelek ugyanis könnyen ítélnek az első benyomás alapján. Azaz, ha silány a munkaruha, a szolgáltatást is gyengének feltételezik.

Mondhatnánk azt is: ha a munkaruha nem bírja a mindennapi igénybevételt, és emiatt idő előtt lekopnak az azon elhelyezett emblémák, információk, az közvetett módon hátráltathatja a cégünket a fejlődésben. És ez majdnem minden iparágra igaz. A különbség csupán csak az emblémázási eljárásban van.

Mi minden esetben az adott szolgáltató tevékenységi köréhez leginkább alkalmas megoldást ajánljuk. Ha elegánsabb megjelenésre van szükség, géppel hímezzük a logót, a szöveget.

Ha erős külső hatások érik a munkaruhát, direkt nyomással készítünk emblémát. Az előbbi esetben maga a hímzés eredményez kitűnő minőséget, míg az utóbbinál az, hogy a festék közvetlenül a ruhára kerül.

De hasonlóan strapabíró marad az embléma, ha a grafika felvitelére flex/flock fóliás nyomást használunk. Ebben az esetben ugyanis a kinyomtatott minta hőpréseléssel kerül az anyagra. A módszert egyébként főként mezek feliratozásánál használják. Amiből következtetni lehet arra is, hogy a rendszeres mosást is rendkívül jól bírják az ezzel az eljárással készült feliratok.

Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni a transzfernyomtatásról sem. Ez viszonylag egyszerű módja az emblémázásnak. A minőséget illetően viszont nem biztos, hogy a legjobb választás.

 

 

Gépi hímzés

Ha igazán minőségi, időtálló megoldásban gondolkodunk, a gépi hímzés lesz a nekünk való. Ahogy az embléma nyomtatásakor, úgy a hímzés esetén is bármilyen szövet számításba jöhet.

Azt viszont hozzá kell tennünk, hogy gépi hímzéssel készült feliratnál tartósabb megoldás aligha létezik illetve ennél elegánsabb emblémázásról mi nem tudunk. Nem véletlenül használják ezt a módszert a legnagyobb márkák is.

A cég, amelyiknek a munkaruháira gépi hímzéssel kerül fel a felirat, az ügyfelek, a partnerek felé is azt sugallja, hogy a vállalkozás bizony elkötelezett a minőség iránt.

 

Pólónyomtatás

Ha valamivel feldobnád a bulit, esetleg valamilyen különleges ajándékon töröd a fejed, egy egyedi mintával ellátott póló ideális választás lehet.

A pólónyomtatás mindig jó ötlet, szülinapra, bulira, legény- vagy leánybúcsúra szinte kötelező. És nem csak azért, mert egy vicces felirattal ellátott “csapatpóló” megadja a buli alaphangulatát, hanem azért is, mert emléknek is kiváló.

Ha eltesszük és pár év múltán újra elővesszük, a segítségével akaratlanul felidézzük azt a sok szép emléket, amit annak idején átéltünk. Ha ti is így fokoznátok a buli hangulatát, pólónyomtatás ügyében számíthattok ránk.

 

Szublimációs nyomtatás

Ezzel a módszerrel garantáltan strapabíró lesz az anyagra vitt minta. Mezekhez tökéletes, de munkaruha is bátran nyomtatható a módszerrel.

A nehézséget itt csupán az jelenti, hogy szublimációs nyomtatással fehér szín nem vihető fel. Vagyis ha a mintánkban feltűnik a fehér, mindenképpen fehér alapra kell dolgozni. Nem mindegy tehát, hogy milyen a grafika, amit a munkaruhára nyomtatnánk.

Segíthetünk?

Kérje ingyenes árajánlatunkat...

Ajánlatkérés

"Munkaruházat emblémázás" Referenciák

Termékeink

Csináltasson mindent egy helyen! A-tól Z-ig támogatjuk ügyfeleinket.
Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük a rendelhető termékek palettákát.

Szolgáltatási kör és terület

  • nyomdai szolgáltatás Vitnyéd
  • emblémázás Lövő
  • szita transzfer nyomtatás Fertőszentmiklós
  • reklámanyag kihelyezés Fertőszéplak
  • gépi hímzés Győr-Moson-Sopron megye
  • grafikai tervezés Röjtökmuzsaj