BSNP

Gyakran ismételt kérdések

Nézzen körül a gyakran ismételt kérdéseinkben.
Lehet, hogy azonnal választ talál a kérdésére...

Már a 20-as éveimtől kezdve Ausztriában dolgoztam pincérként, amikor felfigyeltem egy angliai- osztrák vendég akcentusára. Olyannyira megtetszett a stílusa, hogy annak idején „fiatalon” átvettem tőle ezt a bohókás kiejtést… később a barátaim ennek hatására „Bryan”-ként kezdtek el hívni…

Korábban – megrendelőként – jártam hasonló vállalkozásokban és már az első pillanatban magával ragadott a hangulata. A dobozok, a termékek, a színek és a hímzőgép hangja együtt meghatározták, hogy mi az amivel én is nap mint nap foglalkozni szeretnék.

Jelenleg másodállásban folytatom a tevékenységet, de szeretném a közeljövőben mindezt főállásban űzni. Azon túl, hogy a saját magam főnöke lehessek, szeretnék a fertő-parti szektor egyik releváns és meghatározó szereplőjévé válni.

A gépi hímzőgép volt az első nagyobb beruházásom. Az egyedileg hímzett textília, a magas presztízsértéken túl rendkívül időtálló termék; szeretek maradandót alkotni.

A késztermékek közül pedig a reklámtáblákat emelném ki, hisz mindig jó érzéssel tölt el, amikor a munkáimat a teljes nyilvánosság előtt életnagyságban mutathatom be.

Szerencsére nagyon sok lojális ügyfelünk van. Általában sikerül mindenkivel megtalálnunk a közös hangot. Azt gondolom, hogy a tisztességes, korrekt áru munkavégzés sosem megy ki a divatból és visszatérő vásárlókat eredményez.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára, ezáltal a végtermék is kiváló minőségűvé válik. Ha valamit mégis visszahoznak, akkor megpróbáljuk kijavítani vagy – jogos reklamáció esetén – újat készíteni belőle.

Jelen állás szerint öngyújtót és tollat nem vállalunk, de bízunk benne, hogy hamarosan ez is elérhető lesz a portfóliónkból 🙂

Szolgáltatási kör és terület

  • feliratozás Lövő
  • nyomdai szolgáltatás Fertőendréd
  • sportruházat feliratozás Fertőszéplak
  • flex fóliás nyomtatás Győr-Moson-Sopron megye
  • gépi hímzés Sarród
  • szublimációs nyomtatás Kapuvár